Dugnad tirsdag 24. september kl. 18.00

Dugnadene er nødvendig for å opprettholde ryddig drift av klubben, i egnede og gode omgivelser. Det er dessuten en fin sosial samling der vi blir litt bedre kjente og prater sammen, utenom padlingen. Vi fyrer opp bålpanna med pølser i tillegg til kaffe og kaker.

På dugnaden skal vi se over og vedlikeholde kajakkene våre. Vi skal også forberede bua for vinterlagring, og evt. ta noe utvendig vedlikehold. Det skal ryddes utvendig både ved bua og klubblokalet, og det skal vaskes og ryddes inne. Vi skal kjøre vekk skrot og avfall.

De av dere som har lyst å rydde ute: Fint om noen har med spade/hakke/grafse. Kantklipper trengs, evt ugress-saks. Klær til å male i.

.

Påmelding og kakebaking meldes: harald@rapadleklubb.no  senest 20. september.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *