Overnattingstur 18.-19. august 2018

Overnattingstur til Båthuset, Skogsborg på Sætre 18. – 19. august
.

Velkommen til årets tur!
.

Båthuset ligger på friområdet Skogsborg en kilometer nord for Sætre,  ved fylkesvei 11 . Innkjøringen er 400 meter etter kommunegrensen mellom Hurum og Røyken, skiltet til Skogsborg med et treskilt. Fra hovedveien følg skogsborgveien til parkeringa.

Båthuset har enkel standard med overnatting til maks 20 personer. Kjæledyr er ikke tillatt. Telting er ikke tillatt utenfor båthuset, men det er egen teltplass litt lenger unna, og etter anvisning fra vaktmester.
.
Kajakker
På sjøen bruker vi havkajakker, og dere som ikke har egen kajakk må melde fra til Randi hvilken båt eller båttype dere ønsker. Kan dere frakte selv og hvordan komme seg dit? Vi har tilhenger og kan frakte 8 kajakker. Mobil – SMS Randi: 950 81 947 eller randi@rapadleklubb.no
.
Oppmøte.
På Skogsland/Klubben: Lørdag kl. 9.00 for pakking av kajakker og utstyr. Avreise.
Søndag: Utpakking og spyling ved ankomst Klubben.

Frakter selv: Oppmøte på Båthuset: Lørdag kl 10.30
.
Pris
Vi må ta en påmeldingsavgift på kr 150 for voksne og kr 50 for barn under 18 år. Randi sender Vipps.
.
Ta med
Mat til lunsj 2 dager hvorav 1 ferdigsmurt på lørdag, grilling lørdag kveld og frokost søndag. Småknask som nøtter, rosiner, sjokolade til padleturene. Vannflasker.

Sovepose og underlag
Klær til turpadling, ekstra skift, bading og varme klær til kjølig kveld. Regn?
Toalettsaker
.
Program
Anne Ma er ansvarlig som vertskap for Båthuset.
Torgils er ansvarlig for aktivitetene.
.
Båthuset blir tilgjengelig kl 16 på lørdag til kl 14 på søndag. Avreise søndag ca kl 16. Imidlertid er dagene lange og vi møtes på lørdag til padling på fjorden. Programmet blir justert etter ønsker og innspill, men Torgils er en inspirerende padler og vil nok legge opp til øvelser og lek som gir erfaring og kunnskap.

.
God tur!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *