Padletinget 2017

Norges Padleforbund holdt sitt Padleting 2017 på Park Inn Hotel, Gardermoen fra 24.-25. mars. Torgils Utne og Anne Ma. Årstad dro som delegater fra RA. Det ble informasjonsrike dager der vi ble kjent med både folk og organisasjon. Innsatsomfårdene i den nye toårsperioden er Organisasjonsutvikling, Kompetanseutvikling, Arrangementsutvikling og Konkurranseaktiviteter. Eirik Verås Larsen holdt foredrag om hans oppgave som Sportssjef der han skal hjelpe talenter og støtte toppidretten. Det var mye fokus på VM i Maratonpadling som skal holdes i Bærun 2020. Det arbeides også med et Arrangørsystem.

Av interesse for oss er arbeidet Padleforbundet gjør for å «Sikre tilgang til naturlig padlearenaer». Så får vi problemer med bruer på Kolbotnvannet kan vi søke hjelp hos dem.

Alle papirene fra tinget kan du laste ned fra nettsiden til Padleforbundet.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *